Početak rada

klikom na ikonu u lijevom gornjem uglu (prikazano na slici) ulazi se u aplikaciju za skeniranje i možete nakon prijave poćeti s radom.
Prijava u aplikaciju

kako biste se prijavili unesete svoju lozinku kreiranu unutar Gath-a (>šifrarnik korisnika)
Početak rada

Nakon što smo unijeli lozinku , ušli ste u aplikaciju i možete početi s radom (početna strana aplikacije).

Izbornik aplikacije

Klikom na tri točkice u lijevom gornjem uglu, (crveni okvir na slici), otvarate izbornik s mogućnostima uređaja.

 

Podešavanje programa


Prvi korak je podešavanje Veza, parametre i podatke osigurava Elektronika Perhoč i dovoljno ih je unijeti samo jednom (podaci će ostat zapamćeni).

Nakon unosa podataka prelazimo na parametre, najvažnija je Jedinica u kojoj se radi, jer će se svi dokumenti spremati i kreirati na podešenoj jedinici, moguće ju je kasnije mijenjati, veličina fonta se može mijenjati od S do XXL ako su vam slova prevelika ili premala.

Zadnji tab je Verzija ona služi za nadogradnju skenera, ukoliko trazite neke dodatne postavke ili izađe nova verzija skenera, možete ga nadograditi samo je bitno da imate internetsku vezu. 

   
Provjera stanja, narudžba, skeniranje


  • Provjera - koristimo je za provjeru stanja artikala informativnog je karaktera te iz nje ne možete kreirati dokumente.
  • Narudžba - služi za narudžbu od kupca (NRK oznaka dokumenta u Gath-u). Kreiranje narudžbe putem scanner-a, zatim tipkom "Završi" prenose se podaci iz narudžbe u novi dokument unutar Gath-a.
  • Skeniranje - Kada skenirate neke artikle koji vam trebaju za bilo koji dokument tipkom Završi skener šalje dokument u Gath i od tamo se može prijeneti u sve dokumente koje želite u Gathu


Spremanje dokumenta unutar Gath-a se nalazi:

Skladište > Interni dokumenti > Skenirani dokumenti


Dokumenti se mogu prenjeti putem "zvjezdice" ili "unosa iz"  u druge željene dokumente (Račun, Primku, i sl.).


   
  • No labels